2012. május 12., szombat

A XXI. Országos Evangélikus Hittanverseny döntője

 

2012. május 12-én a piliscsabai Béthel Evangélikus Missziói Otthonban egész napos program keretében rendezték meg a "Családok a Bibliában" témájú hittanverseny országos fordulóját.

A megyei forduló első helyezett csővári csapata is megérkezett de. 10 órakor a helyszínre. A csapat tagjai: Kukaj Csenge, Lestyán Márton, Malovecz Boglárka, Malovecz Csongor szorgalmasan készültek erre az alkalomra is. Több helyszínen, különböző állomásokon kellett helytállniuk, sőt, a pihenésre szánt trambulinos állomáson még ugrálniuk is:)
Végül nagy küzdelemben a 13 csapat közül a 8. helyezést érték el. 






Gratulálunk a 4 kitartó versenyzőnek, akik az év végi hajtásban a hittanversenyre is időt, energiát szántak. És köszönjük a szülőknek a támogatást, az utaztatást.



A munka mellett volt idő és lehetőség a szórakozásra is, a Magyarországi Evangélikus Egyház Gyermek- és Ifjúsági Osztálya gondoskodott a tartalmas, érdekes programokról. Volt részünk a Katáng együttes koncertjében, mesemondásban és sokféle népi játékot is kipróbálhattak a gyerekek.








Reméljük gyülekezeteink hittanosainak lelkesedése. szorgalma a jövő évben sem lankad, és Laczi Roland lelkész úr vezetésével rendszeres résztvevői lesznek az elkövetkezendő versenyeknek is.

Búcsúzóul néhány életkép a piliscsabai gyermeknapról:






Erős Vár a Mi Istenünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése