2012. május 6., vasárnap

Egy programokban gazdag hétvége Csőváron és Pencen


Tanévzáró délután Csőváron



2012. május 5-én 14 órakor a csővári gyülekezet hittanosai tanévzáró partira gyűltek össze a parókia kertjében. 12 gyermek 5 évestől 14 évesig egy közösen eltöltött délutánnal üdvözölte a hittanos tanév végét.

A két főszervező: Juhász Zsuzsanna és Rottekné Zemen Zsuzsanna gyermekbibliakör vezetők színes programokkal készültek erre az alkalomra. A játékokon kívül feladat is várt a diákokra, az előző napokban előkészített gipszfigurák megfestése. Ezeket a szebbnél szebb kézimunkákat az anyák napi istentiszteleten megjelent édesanyák és nagymamák kapták meglepetés ajándékként.








 A munka mellett a szórakozásra is jutott idő, röplabdáztak, dombot másztak és bújócskáztak a gyerekek, sőt részt vettek egy ügyességi és egy bibliaismereti vetélkedőn is. Jó volt látni, ahogy kicsik és nagyok együtt, egymást segítve játszottak, dolgoztak.



















Igazi, összetartó közösség formálódott az évek során a gyülekezeti gyerekek között, valódi élmény megtapasztalni az Ige igazságát: Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne akadályozzátok őket, mert ilyeneké az Isten országa. /Lk 18, 16/









Anyák napja gyülekezeteinkben

A csővári és a penci gyülekezetben is megünnepeltük az anyák napját, a gyermekek énekkel, versekkel, zenedarabokkal és kedves, saját készítésű ajándékokkal, virággal köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat, keresztanyákat. Ezúton is köszönjük a gyermekek és a felkészítők szolgálatát!

Csőváron: Juhász Zsuzsanna és Rottekné Zemen Zsuzsanna




 Pencen: Pintér Józsefné






 Egyházmegyei Kórustalálkozó Ikladon
2012. május 6. 15 óra

Az egyházmegye 14 gyülekezetének énekkara két-két énekkel készült erre az alkalomra, melyen a Penci Leányegyház vegyeskara is képviseltette magát, Lestyánné Babinszki Zsuzsanna vezetésével.

 
 Isten áldása kísérte ezt a hétvégét is, legyen velünk szeretete a munkás hétköznapokban is!

Erős Vár a Mi Istenünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése